maanantai 22. joulukuuta 2008

22.12.2008 Joulu tulloo!

Sain vihdoinkin jonkun tarkoituksen joskus niin puuduttaville työpäivilleni, eli alan kirjoittaa blogia!
Tänään on ehkä kuitenkin pahin mahdollinen päivä aloittaa tämä uusi "harrastus". Ensinnäkin ihan kauhea joulustressi ja sen seurauksena oon aivan satavarma että nyt iskee se kauan odotettu flunssa. Pää on aivan räjähtämispisteessä, ei pysty tekemään eikä ajattelemaan yhtään mitään. Yritäppä tässä sitten vielä palvella asiakkaita kun et itsekään tajua mistään tuon taivaallista... Huoh.
Onneksi jouluun on enää pari päivää ja sitten se on ohi! Ei siinä mitään, vietän kyllä joulua ja on se ihan mukavaa aikaa mutta silti on ihanaa ettei se kestä sen pidempään :) Eniten vituttaa (kaikki) se, että ei ole rahaa ostella läheisille lahjoja niin paljon kuin haluaisi. Varsinkin kun katselee päivästä toiseen kuinka työpaikalla kaikki toimittajat ym. saavat ihania joululahjoja...murrr. Tänään olisi tarkoitus vielä lähteä rynnimään muiden matti myöhäisten kanssa jouluruuhkaan ihmettelemään jos tulisi joku yhtäkkinen inspiraatio (ja joku taikoisi myös rahaa tililleni).
Töissä on nyt ihan ennätystylsää. Täällä ei tapahdu yhtään mitään (teille siis tiedoksi, että istun eräässä respassa vartiointiliikkeen nimissä). Voin vaan kuvitella miten tylsä kesä tulee olemaan, koska silloin kukaan ei ainakaan käy töissä. Mietittiin juuri duunikaverin kanssa mitä omaa kivaa keksimme sitten kesällä :) Mieleen tuli heti joku keilaradan rakentaminen (tähän aulaan saa sellaisen ihan hyvin...!) tai sitten voisimme raahata kollegan playstation kolmosen tänne (oli kuulemma viikonloppuna mennyt känni/krapulapäissään sellaisenkin ostamaan :D).
Noh, se jää sitten nähtäväksi.
Oma viikonloppu meni kuten aina ennenkin, oman ryyppyremmin kanssa :) Pitäisi kyllä varmaan vähän rajottaa, kun viikonloput alkavat pelottavasti vaan muistuttamaan toisiaan, ne alkaa olla sellaista harmaata massaa. Asiaa saattaisi hieman auttaa se, jos kävisimme joskus jossain muuallakin kuin siinä kantabaarissa jossa on aina ne samat naamat :D
Eli nyt olis hakusessa uusi elämänvaihe, uusi baari! Ehdotuksia otetaan vastaan Helsinki-Espoo-akselilta.
Et sillai.
ps. Tulipas aika väsynyt aloituskirjoitus...mut hei, maanantai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti