maanantai 20. huhtikuuta 2009

Yleisön pyynnöstä

Saamani palautteen (erittäin rakentavan sellaisen) myötä kirjoitan nyt jotain tosi merkityksellistä ;)

Kerronpa vaikka viime viikonlopusta. Meille on Neiti J:n kanssa muodostunut perinteeksi viettää ns.terassikauden avajaisia aina näin huhtikuusta. Nytkin olimme jo melkein viikon myöhässä! (Kyllä, meillä on lokikirja mistä sen näkee). Noh, kävimme siinä melkoisella kiireellä kaupassa. Silmäilin siiderivalikoimaa, sieltä löytyi tuttu ja turvallinen Crowmoor + lukuisia muita ihmeellisiä litkuja. Pitkän harkinnan jälkeen kysyin ystävältäni mm. Kumman kaa:sta tutuksi tulleen kysymyksen;
"Pitäiskö sittenkin vaan ottaa bissee?"
Ja otimmehan me, mäyräkoiran. Kyllähän se sit säilyy jos ei kaikkee jaksa juoda (yeah, right).

Terassikausi lähti melko vahvasti käyntiin. Tosin emme terassilla jaksaneet kauaa istua, kun oli pikkasen kylmä...mutta kyllä me aina välillä (usein) kävimme haukkaamassa raikasta filtterin läpi suodatettua ilmaa :) Iltaa jatkoimme kylän ainoassa baarissa, johon terassikauden avajaisten päätöshuipentuma viimeksikin suuntautui. Tosin tässä vuoden aikana baari on ehtinyt jo vaihtaa nimeä ja omistajaa, mutta se ei haitanne.
Baarissa oli joku bändi esiintymässä. Jossain vaiheessa tuli sellainen tunne, että onpas tutun näköinen laulaja ja kuulostaapa äänikin tutulta. Eikös sitten hetken päästä kun bändi oli jo lopettanut, törmäsimme laulajaan ulkona tupakalla. Sehän oli vanha lukiokaverini :) Siinä vaihdoimme pikaisesti kuulumiset ja ihmettelimme maailman pienuutta ym. perussettiä.

Ilta meni kokonaisuudessaan aika rauhallisesti kuitenkin. Emme edes käyneet tanssimassa/muutenkaan riehuneet ja kotimatkastakin muistetaan yli puolet :D

Aamulla sitten reippaana lähdimme kauppaan darrapizzaa hakemaan (eipä sitten voitu edellisenä iltana niitä hommata SAMALLA kun kävimme kaupassa sitä kaljaa hakemassa...argh). Pizzojen paisto ei ihan menny putkeen, unohdettiin ananas kokonaan ja toinen pizza paloi uuniin :D muuten iha jees.

Siinäpä se viikonloppu sitten oikeastaan olikin. Tänään oon vaan kökkiny töissä, ja on ollu aika pirun tylsä päivä (paitsi aivan iiiiihania lahjuksia lukuunottamatta ;).

Hemmetti, tulipa just mieleen, että kissalle pitäis varmaan varata lekuri tässä lähiaikoina. Raukka pieni on ruvennu aivastelemaan :( tai sitten se on vaan merkki siitä, että nyt olis korkea aika imuroida... :D Hitto, heti kun yhen eläimen eläinlääkärikäynnit saadaan lopulliseen päätökseen niin eiköhän toisen jo ala...murr.

1 kommentti:

  1. no perkele!! pitääkö joka kerta kirroo, et saa postauksia??!! anna tulla ny!

    VastaaPoista