lauantai 28. helmikuuta 2009

Semmosta...

Kylläpäs taas pitkästyttää. Ja vituttaa. Tilaamani H&M:n paketti tuli ennätysvauhtia postissa (noin viikko siinä meni), mutta vaatteet olivat ihan perseestä. Farkut ensinnäkin liian isot (vaikka koko oli mielestäni oikea), paidat muuten ihan ok, paitsi yksi liian iso. Eniten ärsyttää, että en päässyt edes kokeilemaan tilaamaani kaulakorua sillä se oli jo valmiiksi rikki poikki! Siis perkele! :D Palautukseen lähtee siis suurin osa tavaroista, onneksi siinä oli sentään jotain käyttökelpoista. Olen kyllä nyt niin raivona, että voipi mennä taas muutama hetki ennen kuin innostun sieltä uudestaan tilaamaan.

Töissä on mennyt kutakuinkin normaalisti, kaikki omalla painollaan. Paitsi....(poikkeus vahvistaa säännön) yhtenä päivänä tapahtui jotain sellaista, mitä en olisi koskaan uskonut/toivonut tapahtuvan. Puhelin soi, yläkerrasta soittaa joku ja aloittaa puhelun "Mä en tiedä kenelle tästä pitäisi soittaa, mutta äsken ollessani hississä se tippui yhtäkkiä vapaapudotuksella monta kerrosta alas". Siis herranjumala, hyi että!! Mahtoi varmasti tuntua kamalalta, ja itse ainakin saisin tuosta elinikäisen hissikammon. Pahemminkin olisi voinut käydä, eli hissi olisi voinut pudota kokonaan kuilun pohjalle. Hissi saatiin kyllä samantien sitten pois käytöstä, mutta silti puistattaa. Onneksi minun ei tarvitse päivittäin liikkua kuin ihan muutaman kerroksen väliä, joten voin ihan hyvin käyttää portaita. (Tästäkin huolimatta olen silti käyttänyt melkein aina hissiä :D).

Tällä viikolla olen ollut tosi reipas! Olen käynyt jo kaksi kertaa salilla! Ekana päivänä vetelin crosstrainerilla menemään niin, ettei ikinä ole varmaan hiki valunut niin paljon! :D Tokana päivänä menin elämäni ensimmäiselle pilates-tunnille, se oli ihan kamalaa! Ensinnäkin sen pallon päällä on tosi vaikea olla, ja sitten kun piti vielä laittaa silmät kiinni niin eihän siitä tullut mitään. Ja pierettikin. Yhdessä välissä kun piti maata kyljellään ja nostella palloa joka oli nilkkojen välissä, hetkellisen herpaantumisen seurauksena pallo karkasi jalkojeni välistä! Siinä sitten hyppelin sen perässä kun se poukkoili muiden ihmisten päällä "sori,sori,sori..!" :D Että nääääin. Huomenna olis tarkotus mennä eka stretching-tunnille ja sen jälkeen vielä cycling-tunnille. Saa nähä miten käy, irtoaako kuntopyörä telineestään ja vetelen sillä sitten ihmisten päälle? :D

To be continued....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti